Na de allesverwoestende brand bij Schadenet Rida Terneuzen in juni 2022 werd afgelopen vrijdag het officiële startsein gegeven voor de nieuwbouw. Het pand zal groter worden teruggebouwd om de activiteiten van het in 2022 overgenomen Autoschade de Witte uit Terneuzen te integreren.

In het nieuwe pand vinden na de oplevering zo’n veertig medewerkers hun nieuwe werkplek. Tevens biedt het naar eigen zeggen ultramoderne schadebedrijf alle faciliteiten om aankomend talent op te leiden met de nieuwste materialen.

Voorop lopen

Pieter Dieleman, verantwoordelijk voor de vier Zeeuws-Vlaamse Rida Schadeherstelbedrijven: “Dit wordt wat equipment aangaat echt een unicum in de branche. Dat vinden wij van groot belang: alles moet goed voor elkaar zijn! Dat is fijn werken. We plaatsen de modernste apparatuur. Het equipment is van het grootste belang om voorop te blijven lopen in de branche én om jongeren het vak te leren. Zoals ieder schadeherstelbedrijf hebben ook wij veel vacatures. In deze nieuwe vestiging creëren we volop ruimte om jongeren intern op te leiden.”

De nieuwbouw is een ontwerp van BTR Architectuur en Bouwkunde uit Rotterdam en zal worden gerealiseerd door Broere en de Bruine uit Terneuzen, onderdeel van Bouwgroep Schrijver. De verwachting is dat de nieuwbouw eind december zal worden opgeleverd.

Rida Schadeherstel met vestigingen in Terneuzen, IJzendijke, Oostburg en Hulst is onderdeel van de Rida Groep uit Terneuzen. Naast de genoemde schadeherstelbedrijven zijn Autohuis Terneuzen, Vakgarage Rida, Garage de Bliek Oostburg en Rida Verhuur onderdeel van de Groep.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties