Groter onderkomen Autorola

Autorola, één van de grootste Europese remarketingspecialisten en autoveilingsites, is in Nederland recent verhuisd naar een nieuw onderkomen. De aanhoudende groei in activiteiten en de verdere personeelsuitbreiding noodzaakten Autorola om een groter pand aan de Nijverheidsweg in Nieuwegein te betrekken.

Autorola breidt haar activiteiten in rap tempo verder uit. De autoveilingsite oriënteert zich sinds enkele jaren ook op het veilen van trucks en trailers binnen Europa, en verzorgt voor tal van grote internationale OEM’s en leasemaatschappijen inmiddels ook het volledige remarketingtraject voorafgaand aan de veilingen.

Mede door de groei in die activiteiten, het lanceren van nieuwe services als de online voorraadbeheer- en taxatietool Indicata en het Fleetmonitor remarketing procesmanagementsysteem, en een voortdurende uitbreiding van het personeelsbestand groeide Autorola op de vorige locatie aan de Constructieweg uit haar jasje. Afgelopen maand heeft de onderneming een nieuw, modern bedrijfspand betrokken aan de Nijverheidsweg in Nieuwegein.

ANWB Autoverkoopservice

Vanuit het nieuwe onderkomen werkt Autorola momenteel hard aan een verdere uitbreiding van haar services richting de B2B-markt en het verder versterken van haar rol als één van de leidende websites op het gebied van online autoveilingen en remarketing.

Tegelijkertijd fungeert de nieuwe locatie opnieuw ook als inleverpunt voor de ANWB Autoverkoopservice, een service voor particulieren die Autorola in opdracht van de ANWB vervult. “Bij de keuze van ons nieuwe bedrijfspand hebben wij nadrukkelijk rekening gehouden met een goede ontvangstruimte waar wij de leden van de ANWB in een prettige en moderne ambiance kunnen ontvangen,” verklaart Zijad Halilovic, business development manager van Autorola in Nederland.

Naast de nieuwe innamelocatie in Nieuwegein heeft Autorola het aantal inleverpunten voor de ANWB Autoverkoopservice recent verder uitgebreid, om ANWB-leden nog beter tegemoet te komen. Het netwerk aan inleverpunten bestaat inmiddels uit bijna 25 locaties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.