Hans van Beurden general manager Goodyear Dunlop Benelux

Bij Goodyear Dunlop Benelux treedt per 1 augustus Hans van Beurden aan als nieuwe General Manager. Hij volgt Ben Hoge op, die zijn carrière binnen Goodyear voortzet in een nieuwe rol als Managing Director Maleisië.

Een groot deel van zijn carrière werkte de nu 49-jarige Van Beurden in verschillende commerciële managementfuncties bij HJ Heinz, meest recent als Foodservice Director Benelux. Eind 2014 trad hij bij Goodyear Dunlop aan als Sales Director Consumer Benelux. Van Beurden zegt zich in de afgelopen twee jaar een goed beeld te hebben gevormd van de markt, de klanten en de uitdagingen in de Benelux. In zijn nieuwe rol kijkt hij er naar uit om “samen met onze klanten te winnen in een snel evoluerende marktomgeving.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *