Harrems koppelt Delphi aan Autotools

Harrems Tools levert vanaf nu alle hardware en software van Delphi en koppelt deze met de reparatie- en onderhoudsinformatie van Autotools. Dankzij het autotechnische programma beschikt de automonteur over een technische databank met ruim 16.500 verschillende autotypen.

Harrems Tools biedt de keuze uit meerdere diagnoseplatforms. Er zijn pakketten voor bestaande Delphi-klanten die al over een laptop, PDA, voertuigcommunicatie-interface (VCI) en software van Delphi beschikken. Naast de hardware is er ook een keuze uit verschillende software-abonnementen met de gebruikelijke updates.

Nieuw zijn de technische bulletins met modificatie- en recallinformatie van Autotools. Bovendien neemt het platform een voorschot op de toekomstige verplichting om EOBD-scantools te gebruiken tijdens de APK.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.