Harvest exclusief distributeur Transscope

Harvest is sinds 1 februari de nieuwe exclusieve distributeur van de producten van Transscope Voertuigsystemen. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van blackbox- en ritregistratiesystemen. Tijdens Auto Professioneel in Gorinchem worden de contracten ondertekend.

Transscope heeft een geheel nieuwe blackbox ontwikkeld met de naam BBXXP. Het apparaat kan meer verschillende registraties weergeven. Aan het begin van het tweede kwartaal van dit jaar komt de producent met een nieuwe Fiscaalbox op de markt, waarvoor geen maandelijks abonnementsgeld hoeft te worden betaald.
Jeroen van Harselaar van Harvest denkt met de producten van Transscope een extra markt te kunnen aanboren van leasemaatschappijen en wagenparkbeheerders.

De twee bedrijven hebben ook een stand op Auto Professioneel. Daar zullen zij de nieuwste producten presenteren.

 

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *