Heiwegen stelt nieuwe consultants aan

Rob van der Hoort is als zelfstandig consultant toegetreden tot Heiwegen Consultancy. Hij gaat zich vooral richten op de schademarkt. Ook zal hij actief zijn in interim management en detachering. Enkele maanden geleden al is Kezban Unal bij Heiwegen in dienst gekomen als junior consultant.

rob“Met de komst van Rob van der Hoort willen we een groei realiseren in de schademarkt. Ook willen we groeien in interim management en detachering”, zegt Perry van Gerwen, directeur van Heiwegen Consultancy. “Rob heeft jarenlange ervaring binnen de automotive sector. Zijn kennis en ervaring zijn voor ons belangrijk om de groei van ons bedrijf te kunnen voortzetten. Daarnaast zien we met de huidige vraag en aanbod en de toename van flexibiliteit op de arbeidsmarkt steeds betere mogelijkheden voor interim management en detachering. We zijn blij met de komst van Rob met zijn uitgebreide netwerk en ervaring.” Rob van der Hoort heeft onder meer leidinggevende functies bekleed bij Yamaha Motor Europe, Sparta rijwielen, Nefkens Utrecht en Kroymans Retail Group. De laatste vijf jaar werkte hij zelfstandig als interim manager, onder andere bij Care Autoschade.

kezbanPsycholoog

Kezban Unal is bachelor toegepaste psychologie. Ze wil zich graag verder bekwamen in werving en selectie. Tijdens haar opleiding heeft zij veel geleerd op het gebied van interviewen, ondersteuning van assessments en adviestrajecten. “Naast de professionele begeleiding en coaching is er bij Heiwegen ook voldoende ruimte voor eigen inbreng en zelfstandigheid”, zegt Kezban Unal. “Je bent uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor je eigen succes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat er elke keer weer een juiste match gecreëerd wordt tussen kandidaat en opdrachtgever.”  

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3841 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters