Hella en BCC-grossiers gaan samenwerken

De zeven grossiers van Benelux Carparts Corporation (BCC) uit België gaan met Hella een samenwerking aan en zullen een regionale distributiefunctie verzorgen. De strategische deal volgt na de eerdere herstructurering van Hella en de aanpassing van haar Belgische distributiestructuur.

“Er zijn veel overeenkomsten tussen het DNA van BCC en Hella”, aldus Jeroen Vertongen, eigenaar van Sergoyne Car Parts uit Wolvertem. “Het is niet alleen noodzakelijk om je op productniveau te onderscheiden, het draait ook om de diensten die daaromheen worden aangeboden. Trainingen, technische ondersteuning, goede logistiek en marketing zijn minstens zo belangrijk. Daarnaast biedt het nieuwe businessmodel van Hella ons de kans om te groeien in de markt.”

De grossiersgroep bestaat uit Autoparts de Jonghe, Autoparts Druant, Autoparts Prosec, Henrard, Ottorem, Roxauto, Sergoyne en Theuwissen. Overigens is Benelux Carparts Corporation de vertegenwoordiger van Nexus in België en heeft zestien filialen en 400 medewerkers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.