HELLA webinar over de digitalisering van voertuigverlichting

Bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen, ook op het gebied van trainingen. Om werkplaatsen te kunnen blijven informeren en trainen, komt HELLA met een nieuw format, het HELLA webinar. Het eerste webinar heeft als onderwerp de digitalisering van voertuigverlichting.

Partnercontent

De HELLA webinars zijn gemaakt door experts, voor experts. Ze zijn gratis toegankelijk en gewoon thuis op de computer te volgen. Via live chat kunnen kijkers direct contact opnemen met de professionals van HELLA en met de andere deelnemers. Ook het stellen van persoonlijke vragen is mogelijk.

Digitalisering van licht

Het webinar ‘Digitalization of Light’ is een Nederlandstalig webinar, waarin sprekers in 15 tot 20 minuten alles vertellen wat je moet weten over de digitalisering van voertuigverlichting. Van de geschiedenis, naar de huidige moderne verlichtingstechnieken, tot de innovaties van de toekomst. Wat betekent dit in de toekomst voor werkplaatsen en hoe kun je hier nu al op voorbereiden? Het webinar wordt meerdere keren aangeboden en vindt plaats op de volgende data:

  • Donderdag 26 november 2020 om 12.00 uur
  • Donderdag 26 november 2020 om 16.00 uur
  • Woensdag 2 december 2020 om 11.00 uur
  • Woensdag 2 december 2020 om 17.00 uur

AANMELDEN

Wie zich registreert, ontvangt kort voor de?training?meer informatie over de inhoud en het verloop van?het?webinar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.