Heuver Bandengroothandel 45 jaar

Heuver Bandengroothandel uit Hardenberg bestaat sinds 1 mei 45 jaar. Het bedrijf is opgericht in 1966 en heeft nog volop plannen voor de nationale en internationale markt. Directeur Bertus Heuver blikt terug op de groei die de groothandel heeft doorgemaakt.

“Als je terugkijkt dan is de groei sinds mijn vader het bedrijf startte heel gestaag gegaan met in 2004 de exclusieve import in tien Europese landen van Aeolus vrachtwagenbanden, gevolgd in 2007 door hun grondverzetbanden. Bovendien was er in 2006 de verhuizing naar de huidige locatie in Hardenberg. Daar begonnen we met een distributiecentrum van 12.000 vierkantemeter, wat we in 2009 hebben verdubbeld naar 24.000.”

Heuver bestaat momenteel uit Heuver Bandengroothandel en uit vijftien Profile Tyrecenter-vestigingen. Heuver heeft 230 mensen in dienst, onder andere in Duitsland en Roemenië.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *