Heuver lanceert spaarsysteem

Heuver Bandengroothandel heeft een bonussysteem gelanceerd als aanvulling op haar webshop. Bij elke bestelling krijgt een klant nu een aantal bonuspunten. Met deze bonuspunten kan er gespaard worden voor meer dan duizend verschillende cadeaus, variërend van tuingereedschap tot televisies, die vervolgens ook via de webshop besteld kunnen worden.

De Heuver-webshop geeft bandenhandelaren de mogelijkheid om online rechtstreeks banden te bestellen en, indien mogelijk, binnen 24 uur te laten bezorgen. “Elke bestelling in de webshop wordt beloond met bonuspunten, hiermee proberen we de online verkopen een extra boost te geven”, aldus Chris van den Ende, online marketeer bij Heuver.

“Het verbeteren van de webshop is een doorlopend proces. Door middel van field research zijn we continue op de hoogte van de wensen en behoeften van onze afnemers. Op dit moment staat een volgend project al weer in de kinderschoenen”, aldus Van den Ende.

Overigens is de bestaande samenwerking tussen Heuver en Aeolus Tyres onlangs weer verlengd. Heuver Bandengroothandel uit Hardenberg bestaat sinds 1 mei 45 jaar.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *