High speed e-bike verovert leasemarkt

ALD Automotive is de eerste grote leasemaatschappij die de high speed e-bike aan het assortiment toevoegt. Volgens de leasemaatschappij is de high speed e-bike de ideale oplossing voor het verduurzamen van het woon- werkverkeer en zal deze een belangrijke plek in het zakelijk verkeer krijgen. ALD Automotive verwacht de komende jaren een afname van enkele honderden e-bikes.

ALD Automotive heeft ervoor gekozen de Stromer e-bike aan het assortiment toe te voegen. Dit is een sportief vormgegeven e-bike van Zwitserse makelij die inmiddels verschillende internationale fiets- en designprijzen heeft gewonnen. De e-bike is uitgerust met een hightech lithium accu geïntegreerd in het frame.

De kracht van de fietser op het pedaal wordt via een sensor doorgegeven aan de motor die er voor zorgt dat je moeiteloos 45 kilometer per uur fietst. Een duurzaam en tijdsefficiënt alternatief voor woon-werkverkeer, maar ook een antwoord op parkeer- en fileproblemen. ALD Automotive mag de Stromer een halfjaar lang exclusief aanbieden. Hiervoor is een partnership aangegaan met QicQ, de Nederlandse importeur van de speed-pedelec.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.