Hiqure-certificaat voor PGA-schadebedrijven

Alle zes vestigingen van UAS Schadeherstel en Ekris schadeherstel zijn nu officieel Hiqure gecertificeerd. Beide schadebedrijven zijn onderdeel van dealerholding PGA. De productnorm is één van de vier borgingsystemen voor de Focwa Eurogarantbedrijven per 1 januari 2015.

Het certificaat wdt door PGA gezien als een mooie aanvulling op het al eerder behaalde Erkend Duurzaam certificaat. UAS en Ekris laten hiermee zien dat zij volgens de meest recente eisen op gebied van techniek en milieu werken en kwalitatief hoogwaardig schadeherstel uitvoeren.

UAS Schadeherstel heeft zes vestigingen en maakt zoals gemeld deel uit van PGA Nederland, dat behoort tot de grootste retailorganisaties van Nederland. In Nederland vertegenwoordigt PGA Nederland acht verschillende automerken via Nefkens Peugeot, Ekris BMW/MINI, Smit & Co Opel, de Bois Honda, Terwolde Renault/Dacia en Hyundai Wittenberg. Naast deze dealerbedrijven en UAS Schadeherstel maken ook MKB Lease, Elgersma (Automotive Supplies) en NCT (export) deel uit van PGA Nederland.

Ekris Schadeherstel is het merkgebonden schadebedrijf voor alle BMW en Mini vestigingen van Ekris. Door BMW Group Nederland is Ekris Schadeherstel benoemd tot erkend schadebedrijf. Er wordt gewerkt volgens strenge BMW en MINI-fabrieksnormen, met alleen gebruik van Originele BMW- en Mini-onderdelen en met specifiek getrainde en gekwalificeerde schadeherstellers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *