Hoge naamsbekendheid Bosch-remsystemen

Wanneer aan de automobilisten werd gevraagd welke merken remsystemen ze kennen, werd Bosch als een van de eersten genoemd met een naamsbekendheid van bijna tien procent. Daarnaast geeft ruim vijftig procent van de huidige gebruikers aan, weer voor een Bosch-remsysteem te kiezen wanneer het huidige systeem vervangen moet worden.

Dat blijkt uit onderzoek dat gedaan is door TNS Sofres, eind januari 2016 uitgevoerd onder 304 automobilisten tussen de 18 en 65 jaar, die zelf verantwoordelijk zijn voor het onderhoud en reparatie van hun auto.

Wanneer de automobilisten gevraagd werd een cijfer te geven aan het remsysteem van Bosch, geeft ruim 55 procent een cijfer tussen de 7,9 en 10. Dit is de hoogste kwaliteitsscore in het onderzoek.

Deze waardering zien we terug in de vervolgaankopen: meer dan de helft van de ondervraagden geeft aan bij een volgende onderhoudsbeurt weer remschijven en/of -blokken van Bosch gemonteerd te willen hebben. Dit aantal stijgt zelfs tot bijna zeventig procent voor eigenaars met een auto van 5 jaar of jonger.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.