Honderdste website Vakgarage een feit

Ook op internet is de formule Vakgarage aan het uitbreiden en professionaliseren. Binnen een jaar na de lancering van het project Individuele Websites, is inmiddels de honderdste Vakgarage-website opgeleverd. Vakgarage Autoservice Adorp kreeg de eer.

Christien den Uil, voorzitter en manager Vakgarage, is blij met de snelle voortgang en de reacties van de Vakgarages. “We zijn een jaar geleden begonnen met het op marketingvlak ontzorgen van de Vakgarages. Het grote voordeel is dat ze geen omkijken hebben naar hun individuele website. Deze worden gratis aan de leden aangeboden en voor een gering bedrag per maand up-to-date gehouden. Daarnaast profiteren de leden van vele extra’s, zoals zoekmachine optimalisatie, een geïntegreerde online offertemodule en klantreviews. Eind dit jaar hebben we tachtig procent van alle Vakgarages aangesloten.”

Dick Schreuder, manager van Vakgarage Autoservice Adorp, over de online aansluiting: “De site voldoet volledig aan onze wensen en is helemaal van deze tijd. Als garagist heb je geen tijd en kennis om je met een website bezig te houden. Daarom is het fantastisch dat Vakgarage alles voor ons regelt.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *