Hoofdkantoor Karcher in Breda open

Kärcher heeft vrijdag 15 juni officieel de deuren van haar nieuwe hoofdkantoor aan het Minervum in Breda geopend. Op hetzelfde adres is voortaan ook Kärcher Center Breda gehuisvest, net als een trainingscentrum voor eigen medewerkers, de klantenservice en de technische dienst.

Het trainingscenter van 500 vierkante meter is er ook voor Kärcher-dealers en eindgebruikers. Diverse machines, reinigingsmiddelen en toebehoren kunnen worden gedemonstreerd. Daarnaast kunnen gebruikers er hun vaardigheden trainen van de verschillende toepassingstechnieken. Voor de commerciële medewerkers is een aparte opleidingsruimte.

De showroom van het Kärcher Center is ongeveer duizend vierkante meter groot. Hier staan alle actuele reinigingsoplossingen uit het professionele en het consumentengamma opgesteld.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.