Autobedrijf Van Putten, officieel Honda-dealer voor de regio Breda, wordt per 1 januari 2022 tevens TOP Merkspecialist in Toyota.

Eigenaar Geert Verhagen over de aansluiting bij de merkspecialistenformule: “De passie voor Japanse auto’s is er al vijftig jaar, zolang het bedrijf bestaat. We zijn ook vijftig jaar officieel Hondadealer en willen graag ons specialisme uitbreiden met Toyota. Met ons rijke verleden aan kennis en de erkenning als merkspecialist geven we aan de klanten een duidelijk signaal af. Naast Toyota en Honda zijn andere merken natuurlijk ook welkom. We zijn uitgegroeid tot een bedrijf met veel ervaring waarbij persoonlijk contact met onze klanten centraal staat.

Kwaliteit

“Kwaliteit leveren en persoonlijke aandacht geven vinden wij erg belangrijk. Daar draait het tenslotte om. Ook nu kunnen we een hoge kwaliteit van onze dienstverlening garanderen zoals de klant van ons gewend is. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie, een betrouwbare occasion of een nieuwe Toyota, als TOP Merkspecialist zijn we klaar voor de toekomst. Onze deuren staan open!”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties