Imbema Rhiwa op bestelwagenmarkt

Imbema Rhiwa gaat zich naast de markt van carrosserie- en trailerbouw en de algemene industriële markt nu ook richten op de bestelwagenmarkt. Speciaal hiervoor hebben zij een programma dat onderverdeeld is in de productgroepen aanrijdbeveiliging, diefstalbeveiliging, ladingbehandeling en verlichting en accessoires.

In de aanrijdbeveiliging gaat het om een uitgebreide lijn side bars, rear bars, push bars en bumperplaten. Voor ieder model bestelwagen zijn er specifieke producten beschikbaar. De beveiligingsplaten, beveiligingssloten en anti-inbraak raamrasters beschermen de bestelwagen en inhoud tegen inbraak. Imbema Rhiwa heeft voor de ladingbehandeling een programma ladingstangen, ladingrails, fittingen, vloerankers, spanbanden en netten samengesteld. In deze productgroep zijn ook imperialen, dakdragers, opbergkisten en –planken opgenomen. Qua verlichting en accessoires is interieurverlichting, werklampen en signaalverlichting opgenomen. Ook ventilatieproducten, markeringsproducten en zijruitwindschermen zijn beschikbaar.

Imbema Rhiwa bestaat inmiddels honderd jaar en is een technisch georiënteerde handelsonderneming binnen de Benelux met eigen assemblage. Van 13 tot en met 15 september staat het bedrijf met een nieuw bestelwagenprogramma op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.