In memoriam: Paul Siero

Op 22 maart 2015 is Paul Siero op 52-jarige leeftijd overleden. Paul Siero is de oprichter en grondlegger van EMM en heeft gedurende meer dan 25 jaar met zeer veel passie EMM tot een succesvolle internationaal opererende onderneming gemaakt.

In de laatste jaren heeft Paul als gevolg van zijn ziekte een meer terughoudendere rol moeten innemen. Sinds begin 2014 is hij volledig als aandeelhouder teruggetreden. “Zijn energie en ideeën leven nog immer voort binnen EMM en hij dient als spraakmakend voorbeeld qua visie, doortastendheid en zakelijk inzicht”, aldus Thomas van der Kooij in een verklaring.

“Als ontwikkelaar en uitvinder van onder andere de mengbeker heeft hij de Automotive Car Refinish Industrie een enorme dienst bewezen op het gebied van duurzaamheid en efficiëntie. Het overlijden van Paul Siero is een groot gemis voor onze industrie. Een ‘true industry icon’ en een markante zakenman is van ons heengegaan.”

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *