In memoriam: Piet Schalken

De 61-jarige Piet Schalken, grondlegger van Autoschade Schalken, is dinsdag 26 april in zijn woonplaats Waalwijk overleden. Piet Schalken was al een tijd ziek, maar bleef altijd optimistisch in de hoop het gevecht tegen zijn ziekte te kunnen overwinnen.

“Het heeft helaas niet zo mogen zijn. Hoewel de familie opgelucht is dat Piet Schalken verdere pijn en leed bespaard is gebleven, is ons een liefdevolle echtgenoot, vader, werkgever en een bijzondere persoonlijkheid ontvallen”, aldus zijn zoon Pierre Schalken. Laatstgenoemde nam het bedrijf eerder dit jaar over van zijn vader.

De plechtige uitvaartdienst voor Piet Schalken zal zaterdag, 30 april gehouden worden om 10.30 uur in de Rooms Katholieke Kerk St. Jan de Doper, aan het St. Jansplein in Waalwijk. Aansluitend zal Piet naar zijn laatste rustplaats op Begraafplaats Bloemendaal begeleid worden.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.