Informatiekaart voor reparatie volledig systeem

Om het belang van een reparatie van het volledige systeem te benadrukken lanceert Bosch informatiekaarten met onderhoudsadvies. Deze kaarten zijn bedoeld voor grossiers, garagehouders en ook automobilisten.

De fiches zijn opgesteld in een duidelijke en eenvoudige taal, en zijn, ondanks de technische uitleg, voor iedereen gemakkelijk te gebruiken. Onderhouds- en reparatiespecialisten kunnen de fiches als verkoopondersteunend materiaal gebruiken om hun klanten te overtuigen van het belang van een complete reparatie van het systeem.

De kaarten, met onderhoudsadvies over de verschillende systemen en producten, zullen in de loop van het jaar op regelmatige tijdstippen verspreid  worden. Grossiers en garagehouders zullen via de nieuwsbrief van Bosch op de hoogte worden gebracht van nieuwe informatiekaarten.

De informatiekaarten zullen in een eerste fase enkel betrekking hebben op serviceproducten en technische producten voor personenauto’s. Bosch wil in een latere fase gelijkaardige kaarten voor trucks en bedrijfsvoertuigen lanceren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *