ING Car Lease koopt 250 Suzuki Swifts

ING Car Lease heeft 250 Suzuki Swifts aangeschaft bij de Suzuki-dealer in Breda voor de afdeling Rental Services. Die zet ze in als voorloopauto, op projectbasis en als vervangend vervoer bij schade. De 250 auto’s dienen ter vervanging van een deel van de huurvloot en worden in een aantal termijnen afgeleverd.

De Swifts worden gedistribueerd naar de tien vestigingen van de afdeling Rental Services die verspreid zitten over heel Nederland. Manager Rental Services Ad van Seventer van ING Car Lease: “Door de lage exploitatiekosten – mede te danken aan zijn hoge restwaarde – is deze auto zeer betaalbaar. Bovendien heeft hij een ruim interieur en is het model tijdloos hip. We merken dan ook dat de Swift het hartstikke goed doet bij onze klanten.”

ING Car Lease zet de Swifts van de afdeling Rental Services in voor diverse doeleinden. “Als voorloopauto voor leaserijders die op hun nieuwe auto wachten, als tijdelijke auto voor mensen die op projectbasis bij een bedrijf werken en als vervangende auto in het geval van schade. Daardoor rijden de Swifts in twee jaar tijd ongeveer 60.000 kilometer. De mensen die tijdelijk een Swift rijden, komen dus bijna altijd uit een andere leaseauto”, aldus Van Seventer.

BMW heeft begin juli de leasetak van ING overgenomen voor 637 miljoen euro.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.