Allianz Direct, InShared en ING zijn door Autoverzekering.nl uitgeroepen tot de beste autoverzekeraars van 2024. Allianz Direct biedt volgens de vergelijjkingssite de beste WA-verzekering, InShared de beste WA+-verzekering en ING de beste allriskverzekering.

Het is voor de vijfde keer dat Autoverzekering.nl de verkiezing organiseert. In het onderzoek nam Autoverzekering.nl 18 autoverzekeraars en 54 autoverzekeringen uit Nederland mee. De verzekeraar met de beste voorwaarden en dekking ontvangt uiteindelijk het hoogste rapportcijfer en wordt uitgeroepen tot Autoverzekeraar van het Jaar Award.

Consument

Expert autoverzekeringen Jerry Poel: “Bij het bepalen van de beste autoverzekeraars houden wij jaarlijks rekening met de belangen van de consument. Wij weten door onderzoek wat zij belangrijk vinden in de dekking van een autoverzekering. Aan de hand van deze punten analyseren wij de polisvoorwaarden van verschillende autoverzekeringen en daar krijgen verzekeraars een cijfer voor. Met het jaarlijkse onderzoek willen we autoverzekeraars stimuleren het beter te doen. Hoe kunnen zij volgend jaar hoger scoren? Daarnaast geven we autobezitters nieuwe inzichten die zij kunnen gebruiken om een autoverzekering af te sluiten die bij hun persoonlijke en financiële situatie past.”

Winnaars

De WA-verzekering van Allianz Direct biedt volgens Autoverzekering.nl naast een goede en efficiënte (schade)service als een van de weinige verzekeraars extra dekking bij de WA-verzekering, zoals een thuisbrengservice na een ongeval. Verder is Allianz Direct goed (telefonisch) bereikbaar en biedt de verzekeraar een intuïtieve online omgeving waar klanten schades kunnen indienen en wijzigingen kunnen doorvoeren.

InShared springt eruit met een WA+-verzekering met uitgebreide dekking bij de nieuw- en aanschafwaarderegeling. Met een 9,0 voor de allriskdekking behaalt ING de hoogste score van het gehele onderzoek, dankzij een uitgebreide dekking voor vandalisme, diefstal of total loss van de auto, schade in het binnen- en buitenland en lage eigen risico’s.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties