Maatwerk Innovam voor toptalent Van Mossel

Met een speciaal ontwikkeld opleidingsprogramma biedt Innovam de toptalenten binnen de Van Mossel Automotive Groep opleiding op maat.

Innovam ontwikkelde voor Van Mossel twee opleidingsprogramma’s en een groepsprogramma. In de trajecten Van Mossel Business School en College worden deelnemers getoetst op profielen/competenties. De uitkomst wordt meegenomen in een persoonlijk traject. In het groepsprogramma werken de deelnemers in groepen een idee uit tot een business case.

Passie

Daniëlle van der Plas, hr-directeur Van Mossel: “Bij Van Mossel stimuleren we passie voor werken. Wij geloven heilig dat je met hard werken ver kunt komen, maar passie brengt je uiteindelijk verder. Het is noodzakelijk om succesvol te zijn en de groeiambities in een competitieve markt te kunnen realiseren. De samenwerking met Innovam helpt ons om onze mensen verder te brengen in hun carrière én om de gezamenlijke doelen te bereiken.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3060 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters