Innovam doet vacatureonderzoek

In september voert Innovam, ondersteund door Bovag, een grootschalig vacatureonderzoek uit in de mobiliteitsbranche. De centrale vraag is welke personeelsbehoefte bedrijven in de branche het komende jaar hebben.

Herme Bruin, directeur bij Innovam: “Zo kunnen we straks voor de personenauto’s, trucks en tweewielers zien hoe groot de vraag naar personeel is en aan welk type medewerker behoefte is. We brengen dit per regio in kaart. Regionale opleidingscentra (ROC’s) kunnen hierdoor leerlingen een duidelijk toekomstperspectief bieden en tegelijkertijd in de behoefte van bedrijven voorzien.”

Ook Hylke Warners van Bovag onderschrijft het belang: “De markt is in beweging, er zijn grote ontwikkelingen op economisch, technisch en politiek gebied. Het vacatureonderzoek geeft ons de mogelijkheid om beleid af te stemmen op de signalen uit de markt. Op die manier kunnen we een vinger aan de pols houden.”

Innovam wil net zoals voorgaande jaren van ongeveer 2.500 bedrijven in de branche weten wat hun personeelsbehoefte is en roept dus op om mee te werken aan het onderzoek. De resultaten worden begin 2013 verwacht.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.