Innovam gaat WESP aanbieden

Innovam start met het aanbieden van WESP, de dienst waarmee garagebedrijven hun prestaties kunnen vergelijken met collega bedrijven. De samenwerking is gezocht omdat Innovam een compleet pakket van ondersteunende diensten voor het garagebedrijf wil aanbieden.

WESP zal daar een belangrijk deel van uitmaken. De praktijk heeft bewezen dat een garagebedrijf op basis van de analyse van eigen cijfers betreffende de werkplaats, inzicht krijgt in het eigen proces. Met dit verkregen inzicht is op eenvoudige wijze een ontwikkelstap te zetten in kwaliteit, efficiëntie en rendement.

Innovam zet hiermee duidelijk een nieuwe stap. Commercieel directer Ernst Gleijm: “In de zoektocht naar mogelijkheden om ondernemers te ondersteunen in het verbeteren van de eigen bedrijfsvoering hebben we bij WESP een service gevonden die daar op aansluit. Het helpt in de praktijk om de ondernemer beter te laten presteren maar ook de monteurs inzicht te geven in het eigen handelen. Hierdoor zien ze bijna vanzelf waar ze nog aanvulling en ondersteuning nodig hebben, zowel in de praktijk als betreffende opleidingen. Onze missie blijft het streven naar goed personeel in de branche.”

Complexiteit

WESP maakt deel uit van de nieuwe productgroep Business Support waarmee Innovam bedrijven ondersteunt. Gezien de groeiende behoefte in de markt, veroorzaakt door de technische ontwikkelingen en de toenemende complexiteit van de dagelijkse bedrijfsvoering, een logische vervolgstap op de rol van Innovam in de garagewereld. Door niet alleen de focus te leggen op omzet, maar juist de aandacht te leggen op kwaliteit en het verbeteren van de werkmethoden, wordt het garagebedrijf begeleid naar een duurzame en gezonde toekomst. De komende periode zal Innovam haar relaties actief gaan benaderen om met WESP aan de slag te gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.