Innovam komt met nieuw APK forum (update)

Innovam lanceert tijdens de Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg een nieuw APK-forum op Apkexperts.nl. Op deze site kunnen geregistreerde APK-keurmeesters vragen stellen aan collega keurmeesters, vragen beantwoorden of kennis nemen van de discussies. Ook is het laatste nieuws op APK gebied te vinden op de site.

Een oproep voor een test met vijftig APK-keurmeesters leverde dezelfde dag al ruim 500 reacties op. De website is alleen toegankelijk voor geregistreerde APK-keurmeesters. Innovam faciliteert het forum en plaatst het laatste nieuws, veranderingen wet- en regelgeving en andere interessante artikelen over APK.

De vragen en reacties op APKexpert.nl zijn ook via een mobiele versie (web app) in te zien. Door vanaf een iPad, iPhone of een Android toestel de website te bezoeken, wordt direct een webapp getoond.

Erik Veurink van Auto Veurink uit Ommen: “Ik vind het een heel goed initiatief, ik heb me ook direct aangemeld voor de pilot. Het is een goede aanvulling op de APK-regelgeving en je eigen parate kennis. Ik zou direct van het forum gebruik maken als ik iets niet goed in de regelgeving kan terugvinden en als ik wil weten hoe andere keurmeesters met het probleem omgaan.”

Wim van de Laar van Bosch Car Service Koos Pellegrom: “De keurmeesters onderling gaan erg netjes met elkaar om op dit forum. Mensen vallen elkaar niet aan en de antwoorden worden serieus gegeven.”

Innovam ontwikkelt op dit moment meer plannen. Zo houdt het bedrijf samen met Bovag een grootschalig onderzoek naar de personeelsbehoefte in de hele automotivesector. De onderzoeksresultaten worden begin 2012 verwacht.

UPDATE
In de eerste vijf dagen van het bestaan van het forum is de website APKexperts.nl maar liefst zo’n 28.000 keer bezocht. De forumonderwerpen zijn tot nu toe tussen de 30 en 300 keer gelezen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.