Innovaties op Karcher Dealer Experience Day

Kärcher-dealers uit België en Nederland zijn op 11 september bij elkaar gekomen in Loon op Zand. Hier werden de laatste innovaties getoond en demonstraties gehouden van  professionele reinigingsmachines uit drie verschillende productgroepen.

Dat het niet zomaar een standaard productpresentatie zou worden, deden de locatie en het activiteitenprogramma reeds vermoeden. Jean-Paul Christy, CEO Kärcher Nederland, en Kees Wagtmans, CEO Kärcher Belux, heetten de aanwezige dealers welkom.

Tussen het flyboarden, de deathrides, het quad-, 4×4- en offroad motorrijden door waren er verspreid over het domein demonstraties.

De focus bij de ontwikkeling van de nieuwe professionele koudwater hogedrukreinigers uit de HD Compactklasse lag op mobiliteit, flexibiliteit, kwaliteit en gebruiksgemak. Tijdens de demonstratie toonden de dealers zich bijzonder kritisch. Nadat ze de machines zelf hadden uitgetest, waren ze echter bijzonder te spreken over onder meer het compacte design, de nieuwe draaggreep, de mogelijkheid om zowel in verticale als horizontale positie te kunnen gebruiken, de grotere filter, de uitschuifbare duwbeugel en het automatische drukontlastingssysteem.

Vraag

De BR 35/12 C werd speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de vraag van gebruikers op zoek naar een compacte, Li-ion batterij-aangedreven schrob-/zuigmachine. De eerste machine in deze klasse met Li-ion batterijen zorgt ervoor dat de machine altijd bruikbaar is, in slechts één uur is de batterij weer voor 50% geladen en de levensduur is gelijk aan die van de machine. De borstelkop en zuigbalk zijn 180 graden draaibaar zodat tot in elke hoek geschrobd en gezogen kan worden. Met een gewicht van 35 kg is de machine overal mobiel inzetbaar.

In de categorie zitveeg-/zuigmachines introduceerde Kärcher de KM 105/100 R en KM 105/110 R. De volledig hydraulische machines zijn de perfecte combinatie van optimale gebruiksvriendelijkheid, hoog servicecomfort en uitstekende veegprestaties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.