Inruilvoorstel via internet

De websites Autotrack.nl en Autotaxatie.net zijn een samenwerking aangegaan. Door middel van Inruilvoorstel krijgen autobedrijven de vraag van de consument binnen en beschikken zij meteen over de beschrijving van de in te ruilen auto, inclusief foto’s. Het autobedrijf doet zelf een financieel voorstel en biedt hiermee service richting de consument.

Albertien van der Hoeven, marketingdirecteur bij Autotrack.nl: “Je ziet dat 65 procent van de consumenten die een auto kopen hun huidige auto inruilen. Zij oriënteren zich voornamelijk ’s avonds en via internet. Het voordeel voor het autobedrijf is dat hij op eenvoudige wijze de openingstijden van de showroom kan verruimen. Daarnaast ontvangt het autobedrijf op een overzichtelijke manier alle aanvragen via de website van Autotaxatie.net en kan hij direct zelf met de consument communiceren.”

Inmiddels hebben tweehonderd autobedrijven de nieuwe module gekoppeld aan de module Inruilvoorstel op Autotrack.nl. De website werkt ook al samen met ANWB.

Op de foto: Albertien van der Hoeven, Sander van den Hout, Ertjo Buitenhuis en Nils van der Veen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.