Inschrijving BedrijfsautoRAI van start

Van 20 tot en met 24 oktober 2015 staat Amsterdam RAI weer volop in het teken van het wegtransport. Dan vindt de BedrijfsautoRAI 2015 plaats, waarvoor bedrijven zich nu kunnen inschrijven. Naast een compleet aanbod van producten en diensten zal er veel aandacht zijn voor kennisoverdracht en beleving.

BedrijfsautoRAI is de ontmoetingsplaats voor de bestelwagen-, truck-, trailer-, opbouw-, automaterialen- en componentenindustrie. Een compleet aanbod van bedrijven, heel veel productnieuws en een sterk inhoudelijk programma zijn hierbij de belangrijkste ingrediënten.

Het verplaatsen van de BedrijfsautoRAI naar oktober 2015 heeft geresulteerd in een vroegtijdig commitment van een aantal grote merken, waaronder alle truckmerken. Ook vanuit de bestelwagen en trailer aanbieders is er al veel animo voor deelname. De aanwezige bedrijven op BedrijfsautoRAI 2015 zijn onder te verdelen in vier segmenten: Zware Bedrijfswagens, Lichte Bedrijfswagens, Speciale Voertuigen (zware aanhangers en opbouwindustrie) en Onderdelen en Accessoires. In tegenstelling tot eerdere edities zullen de segmenten meer gemengd worden over de hallen van het Europacomplex.

Veel aandacht gaat ook deze editie weer naar het inhoudelijke programma met een branche congres, meerdere seminars en veel pleinen en paviljoens. Daarnaast is er een buitenexpositie op het BedrijfsautoRAI Buitenpark met een overzicht van productdemonstraties, testritten, noviteiten en veel entertainment. Op zaterdag 24 oktober zal de chauffeur centraal staan. Ook voor fleet-owners van lichte en zware bedrijfswagens zullen speciale seminars georganiseerd worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *