Insiders Classic & Cabrio Rally 2020

Op zaterdag 12 september beleeft de Insiders Classic & Cabrio Rally zijn 2e editie. Een event voor vakbroeders onder elkaar, die hun opwachting nu eens niet in een leasebak maken, maar in een minimaal 25 jaar oude klassieker.

Deelnemers verzamelen zich in Fort Wierickerschans te Bodegraven voor registratie en uitleg. Aansluitend vertrekken de equipes volgens een strak schema. Voor hen begint dan het sportieve element: de juiste routes vinden langs controleposten, aan de hand van het – voor dit soort evenementen bekende – bolletje-pijltje-principe. Voor niet-ingewijden: bij de aanwijzingen in het routeboek stelt het bolletje de positie van de equipe voor en het pijltje de vanaf dat bolletje te nemen route. In combinatie met afstanden in meters ontstaat zo een sportieve uitdaging om een rit te rijden met zo min mogelijk strafpunten. Voor de goede orde: het event is geen race, de verkeersregels blijven leidend. Deze constructie betekent dat inschrijvende teams altijd met twee personen dienen te zijn: chauffeur en navigator.
De route leidt langs een lunchlocatie, voor de inwendige mens, wat rust na de inspanningen en bijpraten met collega’s uit de branche. De middagroute voert uiteindelijk terug naar Fort Wierickerschans, waar de deelnemers een barbecue wacht en wederom volop gelegenheid is tot netwerken en ervaringen uitwisselen.

Inschrijving

Meer weten? Dat kan door een e-mail te sturen naar rob@aftersalesmagazine.nl onder vermelding van ICCR 2020. Let op: het aantal startnummers is beperkt tot vijftig equipes en de volgorde van inschrijving is bepalend. De Insiders Classic & Cabrio Rally is een initiatief van kennis- en netwerkorganisatie Automotive Insiders.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *