Inspraak in beleid van SIMS met nieuwe website

Stichting Standaardisatie- en Informatiebeleid voor de Mobiliteitssector (SIMS) heeft haar website vernieuwd. Belangrijkste nieuwe onderdeel is de mogelijkheid tot inspraak in het beleid van SIMS.

Alle belangstellenden kunnen in de bibliotheek van de website (beleids-) documenten inzien en hierop reageren via de contactpagina. De resultaten van de open dialoog over het beleid van SIMS worden gemeld in de nieuwsrubriek op de website en in de nieuwsbrief, die wordt toegestuurd aan degenen die zich geregistreerd hebben.

Verder zijn nieuw op de website: een nieuwsrubriek met actuele informatie over de activiteiten van de stichting, een bibliotheek met alle documenten over beleidsstandpunten, whitepapers, concrete standaarden, presentaties en achtergrondinformatie.

SIMS is een initiatief van RAI Vereniging en Bovag, in samenwerking met RDC Group.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.