Inter Action introduceert vijfspaaks wiel Sun

Inter-Tyre, de officiële importeur van Inter Action velgen, laat met trots weten dat er nu ook een zomervariant is van de vorig jaar geïntroduceerde Inter Action Snow. Heel toepasselijk heeft het vijfspaaks wiel de naam Sun meegekregen.

De basis van het wiel kenmerkt zich door een antraciet kleur. De voorkant is strak en glanzend gepolijst. Door de contrastwerking van de gepolijst spaken met de donkere wielbasis ontstaat een chique maar toch ook sportieve uitstraling. Het wiel heeft een lange levensduur.

“Dit bewijst opnieuw de innovatieve strategie van de fabrikant. Het continu blijven ontwerpen, ontwikkelen en produceren van nieuwe modellen vergroot de productkennis bij de fabrikant en geeft de klant steeds meer keuze om de uitstraling van de auto zoveel mogelijk te personaliseren”, aldus Inter-Tyre.

De Sun is verkrijgbaar in 14, 15, 16 en 17 inch voor de meest courante automerken en modellen en is door Inter-Tyre direct uit eigen voorraad leverbaar. De Inter Action Sun is uitsluitend verkrijgbaar bij de banden- en wielenspecialist.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *