Inter Actus lijft financieel managementspecialist in

Inter Actus heeft het team versterkt met Frank Geerlings, die ruim dertig jaar ervaring heeft op het gebied van accountancy, controlling en financieel management. De afgelopen 14 jaar was hij financieel directeur bij De Waal Autogroep. Binnen Inter Actus zal Geerlings zijn kennis en ervaring gaan inzetten bij bedrijven binnen de automotive en daarbuiten.

De specialiteit van Frank Geerlings is het (her)inrichten en automatiseren van financiële bedrijfsprocessen. “Door regelmatig terugkerende werkzaamheden te automatiseren, creëer je ruimte voor nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast vormt een efficiënte administratieve organisatie dé basis voor goede managementinformatie. Die is belangrijk om snel de juiste beslissingen kunnen nemen.”

Al 25 jaar adviseert, begeleidt en ondersteunt Inter Actus ondernemingen bij de meest uiteenlopende bedrijfseconomische vraagstukken zoals fusies, overnames, bedrijfsopvolging, (her)financiering en rendementsverbetering. Naast het geven van financieel en strategisch advies, begeleidt Inter Actus ondernemers ook bij het implementeren en managen van veranderingsprocessen op de werkvloer door middel van training en coaching van managers en leidinggevenden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.