Internationaal congres aandrijfsystemen

Het internationale handelscongres Normandy Motor Meetings vindt volgend jaar plaats op 9 en 10 februari in Rouen, Frankrijk. Onder andere Renault, PSA Peugeot Citroën en Mov’eo nemen de organisatie voor hun rekening.

Eregast van het evenement is India, dat een uitgebreide delegatie experts zal sturen, zodat de deelnemers contact kunnen leggen met belangrijke spelers van deze sterk groeiende markt. Tijdens de twee dagen kan een handelsbijeenkomst bezocht worden, een symposium over R&D en is er een ruimte voor het tentoonstellen en uitproberen van elektrische en hybride voertuigen. Het symposium is gericht op de laatste technologische innovaties ten aanzien van aandrijflijnen. Ook biedt het aan fabrikanten de kans om de toekomstige trends in hun ontwikkelingen en de voortgang van hun projecten te presenteren.

Normandy Motor Meetings is bedoeld om de internationale samenwerking en technologische innovatie bij de grote spelers van motoren en aandrijfsystemen te bevorderen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.