Internetbellen op maat voor autobranche

Conniption ICT is het eerste bedrijf dat komt met een pakket voor internetbellen, speciaal voor de autobranche. Internetbellen kan voor autobedrijven grote voordelen bieden. Niet alleen financieel, maar ook functioneel.

Internetbellen (VoIP) is een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld telefoneren via een traditionele of ISDN-verbinding. Het technische verschil tussen traditioneel bellen en VoIP zit in het transporteren van het gesprek. Traditioneel wordt een gesprek vervoerd over een analoge telefoonlijn en bij VoIP via een streng beveiligd, afgeschermd deel op het internet. De gesprekskwaliteit is gelijk, terwijl de kosten met 30 tot 70 procent naar beneden gaan. Daarnaast bellen bedrijven met meerdere vestigingen zelfs gratis met elkaar.

Na zelf jarenlang in de autobranche werkzaam te zijn geweest kennen Mark Minnaard en Pieter Blok, eigenaren van Conniption, de problemen waar autobedrijven tegenaan lopen. “Tijdens onderhoud aan auto’s worden klanten door drukte soms niet goed op de hoogte gehouden”, aldus Minnaard. Pieter vult aan: “als de klant zelf belt duurt het vaak een tijdje voordat duidelijk is om welke klant of auto het gaat. Dit zijn praktijkvoorbeelden die in veel autobedrijven dagelijks voorkomen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *