Investeringsfonds opgericht voor vintage auto’s

De markt voor auto’s als verzamelobject heeft de afgelopen jaren een hoge vlucht genomen. Art & Motion stort zich op die markt met de oprichting van een investeringsfonds voor vintage auto’s. Het fonds presenteert zich tijdens de Retromobile Classic Car Show, die van 7 tot 11 februari gehouden wordt in de Paris Expo Porte de Versailles.

Investeerders die minimaal 125.000 euro in te leggen hebben, zijn bij Art & Motion van harte welkom. Art & Motion streeft naar een nettorendement op de lange termijn van meer dan 7 procent per jaar. Het fonds is van plan om al aan het einde van het tweede jaar na introductie dividend uit te keren.

Initiatiefnemers

Het investeringsfonds is een initiatief van Laurent Lefebvre, de zoon van Oscar Lefebvre, oprichter van het prestigieuze Atelier des Côteaux, en Alain Mestat, voormalig marketing- en communicatiedirecteur voor de Edmond de Rothschild Group. Laurent Lefebvre beweegt zich al sinds jonge leeftijd in de wereld van vintage auto’s. Hij voert het beheer over het fonds. Alain Mestat heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van financiën. Hij is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en de marketing.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3806 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters