James Lease Service van start

James Lease Service is sinds 1 januari 2012 de nieuwe naam van 1,2,3 Autoservice. Ondernemer Denis van Altena kreeg het eerste naambord in de nieuwe huisstijl overhandigd uit handen van Michiel Meijer, directeur James. De naamswijziging van de 29 vestigingen is een belangrijke stap om één universeel onderhoudsmerk voor de zakelijke en particuliere markt te worden.

Denis van Altena is naast ondernemer ook voorzitter van het bestuur van de James Lease Service Vereniging.  Door het samenbrengen van James en 1,2,3 Autoservice creëren we een unieke, eigentijdse landelijke keten van topondernemers in universeel onderhoud. We kunnen onze klanten nu met onze persoonlijke service en unieke fleetsystemen nog beter van dienst zijn.”

Meijer over de nieuwe combinatie: “Eenduidigheid staat centraal. Wij zien volop groeimogelijkheden voor onze universele onderhoudsformule. James beschikt nu over ruim zestig vestigingen en het is onze ambitie om in 2012 door te groeien naar minimaal honderd vestigingen. Onze missie is om marktleider te worden in zakelijk en particulier onderhoud.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *