James plaatst occasions via Wheeler Delta

Michiel Meijer, directeur James Autoservice en directeur Erik van den Heuvel van Autodata hebben 3 september een contract getekend voor de integratie van Wheeler Delta in de James-website.

Alle ondernemers in het netwerk van James kunnen nu met één handeling de bedrijfsvoorraad op hun eigen website plaatsen, maar ook op relevante occasionwebsites en Facebook. “Deze koppeling is uniek in de markt; alle occasions kunnen via social media bekeken worden. Daarnaast biedt het systeem de mogelijkheid om te betalen in termijnen en dit maandelijkse bedrag ook als zoekopdracht te gebruiken”, aldus Meijer in een verklaring.

In mei dit jaar maakte Leasetrader als eerste leaseportal al een koppeling met het occasionbeheersysteem van Autodata. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.