Jean-Marc Gales opvolger Holmqvist bij Clepa

Clepa, de European Association of Automotive Suppliers, stelt vanaf 2 april een nieuwe ceo aan. Na acht jaar gaat de huidige ceo Lars Holmqvist met pension en wordt vervangen door de Luxemburger Jean-Marc Gales.

Hij is op dit moment lid van de raad van bestuur van PSA Peugeot Citroën en vice-president Brands. Voorheen werkte Gales voor Mercedes-Benz, Volkswagen, General Motors en BMW.

“Holmqvist heeft Clepa de laatste acht jaar goed op de kaart gezet in Brussel, de VN in Geneve (wereldwijde typegoedkeuring) en de andere brancheorganisaties. Met een zwaargewicht als Gales wordt voortgang en verdere uitbouw van Clepa gegarandeerd”, aldus Eric Rommerts, secretaris Autovak van RAI Vereniging.

Holmqvist over de aanstelling van Gales: “Ik heb het volste vertrouwen in het leiderschap van Jean-Marc Gales door zijn ervaring, kennis van de automotive industrie en zijn kwaliteiten om mensen te overtuigen te binden. Deze vaardigheden zijn cruciaal om de doelen van Clepa te kunnen halen.”

Holmqvist gaf begin november 2011 nog zijn toekomstvisie op de automotive-industrie. Volgens de ceo staan we aan de vooravond van ingrijpende veranderingen. Lees er hier alles over >> Het uitgebreide interview staat hier in magazine nummer elf.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.