JLM wint twee keer op Gas Show 2012

JLM Lubricants, onderdeel van GMS Lubricants uit Alkmaar, heeft woensdag 7 maart op de gala-avond van de Gas Show 2012 in Warschau twee prijzen in ontvangst mogen nemen. JLM won de eerste prijs in de productcategorie Best LPG & CNG Additive en Best New Industrie Brand Launch.

Gilbert Groot, directeur en eigenaar van GMS Lubricants: “De jaarlijkse Gas Show is de belangrijkste beurs voor autogas- en aardgassystemen voor personenauto’s. De Inpro Awards worden toegekend door collega’s en zijn daarom een bijzonder compliment voor onze inspanningen.”

Overigens is de prijs voor Best Additive voor de tweede keer gewonnen, want JLM ging in 2011 ook al met de award naar huis voor het product Valve Saver Fluid.

“De twee gewonnen prijzen zijn hele mooie! Dit geeft aan dat de snelle ontwikkeling van ons merk JLM en export naar tientallen landen wereldwijd niet onopgemerkt blijft”, aldus Groot.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.