Joint venture A2SP, EBP en CRM

CRM used car management, EBPS en A2SP starten een joint venture met de naam Go Remarketing Solutions. Het nieuwe bedrijf ontwikkelt en vermarkt innovatieve software op het gebied van gebruikte automanagement.

Michel van Roon, directeur CRM: “Door co-creatie met bestaande gebruikers ontwikkelt Go Remarketing het middel Used Car Controller de komende maanden door tot een effectief en gebruiksvriendelijk platform voor vakspecialisten. Mensen die dagelijks gebruikte auto’s in- en verkopen weten als geen ander dat dubbele invoer van voertuigdata in verschillende systemen aan de orde van de dag is. Used Car Controller voegt op één manier separate taxatie-, internetpublicatie-, management- en RDW-systemen samen tot één overzichtelijk instrument.”

Jasper Steffens, algemeen directeur A2SP: Met onze occasionmanager hebben we inmiddels een behoorlijk marktaandeel op het gebied van gebruikte auto managementsoftware. Wij kregen van onze klanten feedback dat processen optimaler kunnen worden geïntegreerd. Waar de branche nu nog gewend is om te moeten werken met één oplossing die voor iedereen gelijk is, stemt Used Car Controller haar functionaliteit af op de grootte en behoefte van elk autobedrijf. Daarmee past het zowel in functionele als financiële zin zeer goed bij elke soort onderneming.”

CRM verwacht de komende jaren een sterke ontwikkeling van het retaillandschap voor gebruikte auto’s.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *