JTC Automaterialen opent in Roosendaal

Na 45 jaar zaken doen maakt Automaterialen Van der Hoofd plaats voor een nieuwe onderneming, gerund door Jorik en Tim Coppens. JTC Automaterialen opent zaterdag 31 maart haar deuren van haar nieuwe vestiging in Roosendaal.

Het pand aan de Leemstraat is inmiddels verbouwd en 2.300 vierkante meter groot. Het verhandelen van onderdelen via het magazijn wordt binnenkort ook ondersteund door een eigen webshop. Daarnaast besteedt JTC ook veel aandacht aan de technische ondersteuning van haar klanten.

“Het wagenpark wordt steeds complexer en de garagist moet hard zijn best doen om bij te blijven qua ontwikkelingen. We vinden het daarom ontzettend belangrijk onze klanten te blijven ondersteunen met technische deskundigheid en advies, via onze technische helpdesk. Deze service, in combinatie met onze frisse kijk en unieke openingstijden, maakt JCT Automaterialen een professionele totaalleverancier”, aldus Tim Coppens.

JTC is in 2007 opgericht en biedt naast auto-onderdelen ook plaatwerk, gereedschap, smeermiddelen, elektronica, banden, kentekenplaten, diagnose apparatuur, equipment en verf.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.