Kärcher tovert beursplein RAI om tot woestijn

Na de deelname van de Kärcher reinigingsstations aan de Dakar Rally van 2012, 2013 en 2014 kunnen de bezoekers aan de ISSA Interclean, de internationale vakbeurs voor de schoonmaaksector van 6 tot en met 9 mei 2014, van heel dichtbij kennismaken met de wijze waarop tijdens de zwaarste rally ter wereld de Dakar voertuigen gereinigd worden door de professionals van Kärcher.

Dit keer gaat het niet om de reiniging van de voertuigen van de 438 teams die afgelopen editie deel hebben genomen aan Dakar, maar om alle taxi’s van TCA die de bezoekers van en naar Amsterdam RAI brengen voor een bezoek aan de beurs.

In de tweede week van mei zal het beursplein van Amsterdam RAI omgetoverd worden tot een ware woestijn. Met vijftig ton woestijnzand, een aantal Dakar-voertuigen waaronder een KTM motor en een Mini zal de bezoeker aan de vakbeurs de indruk krijgen dat hij zich midden in de Argentijnse woestijn bevindt. Een compleet uitgerust reinigingsstation inclusief opvangbassin voor het recyclen van het afvalwater is eveneens aanwezig. De bezoekers krijgen op deze manier een blik achter de schermen van het Dakar spektakel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.