Kardol start met Mitsubishi Nijmegen

Kardol Autobedrijf opent uiterlijk 1 november een Mitsubishi-vestiging in Nijmegen. De onderneming krijgt daarmee een tweede locatie, naast haar hoofdvestiging in Tiel. In het nieuwe pand, dat momenteel wordt verbouwd, zat voorheen occasiondealer Vaartland.

Het dealerschap in de Waalstad kwam vrij nadat Wassink Autogroep in juni jl. werd opgezegd door de importeur. Wassink was ook Mitsubishi-dealer voor Arnhem en Boxmeer. Directeur Jeroen Kardol bestudeert momenteel in overleg met de importeur de mogelijkheden om eveneens in Arnhem te openen.

Op de locatie-Nijmegen komen drie mensen te werken: een monteur, een verkoper en een receptionist/serviceadviseur. Alle vacatures staan overigens nog open. De werkplaats start met twee bruggen. Kardol heeft in Tiel dertien mensen in dienst. Behalve van Mitsubishi is het bedrijf daar ook dealer van SsangYong. Daarnaast is de onderneming merkspecialist in Land Rover en Jeep en voert ze de werkplaatsformule James Auto & Service en het verhuurconcept Autohopper.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *