Het in mei jl. failliet verklaarde Van Klei’s Banden Import gaat vanuit hetzelfde toenmalige hoofdkantoor in Zoeterwoude verder onder de naam Klei Tyres. De onderneming is exclusief voor de Nederlandse en Belgische markt importeur van het bandenbudgetmerk Zeta.

Daarnaast worden alle merken banden, lichtmetalen en stalen velgen alsmede compleet gemonteerde wintersets geleverd. Het actuele aanbod is te vinden op de website.

Directeur Bart Voorkamp is nog in enkele regio’s op zoek naar exclusieve Zeta-verdelers. Via de webshop krijgen klanten toegang tot de internationale bandenmarkt en de mogelijkheid om op één locatie alle merken banden aan te schaffen. Door middel van samenwerking met partners biedt Klei Tyres in “een groot deel van Nederland” sameday delivery aan. De doelstelling is om dit binnen afzienbare tijd op landelijk niveau te verzorgen. Sinds 1 augustus ligt de import en distributie van het Zuid-Koreaanse bandenmerk Kumho bij S&H Tyres, dat de activiteiten overnam van Van Klei.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
5 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties