Keen Space werkplaatsmeubilair bij Overlander

Overlander Werkplaatsinrichting breidt uit met Keen Space werkplaatsmeubilair. Op de komende beurs Equipvak zullen diverse opstellingen van de Italiaanse specialist te zien zijn.

Keen Space produceert meubels en kabinetten voor alle onderhoudswerkplaatsen, van onder meer auto- en truckbedrijven. Met het meubilair behoren bekende praktijkproblemen als zoekgeraakt gereedschap of documenten of struikelen over rondslingerende spullen tot het verleden. Uitbreiden is mogelijk, met verlichting, elektra of modulaire kabinetten met daarin verwerkt afgiftehaspels voor diverse vloeistoffen en perslucht. Alles is te combineren tot een wandkabinet, dat de werkplaats professioneler en opgeruimder maakt.

Het jubilerende Overlander (dertig jaar) is een van de momenteel 37 deelnemers aan de nieuwe vakbeurs Equipvak – 31 mei t/m 2 juni in de Expo Haarlemmermeer.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.