Kennistest Kwikfit lampjes dashboard

Kwikfit heeft een online test opgesteld waarmee bezoekers hun kennis van dashboardlampjes kunnen bepalen. Aan de hand van acht vragen, variërend van bandenspanning tot airbagprobleem,  wordt de deelnemer duidelijk wat zijn score is.

Bij elke vraag zijn er vier mogelijke antwoorden. De eindscore wordt vergezeld van een persoonlijk advies – zoals ‘Je bent nog geen groot licht maar je gaat wel de goede kant op’ – en de aanbeveling de uitkomst te delen via sociale media. Volgens Kwikfit is voor veel mensen de precieze betekenis van de dashboardsymbolen onduidelijk. Bovendien vertonen ze vaak enige gelijkenis, wat de herkenning bemoeilijkt.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.