Kentekendata weer met NAW

EDM Data heeft een databank gemaakt die bestaat uit de nog beschikbare adressen (NAW) uit de RDW-database, aangevuld met APK-mutaties en informatie uit andere commerciële bronnen. Sinds maart 2007 waren nieuwe combinaties tussen kenteken en persoonsgegevens niet meer beschikbaar wegens regelgeving.

Uit deze Nationale Automotive Prospectbase haalt DTC Media voor elk autobedrijf, dealergroep of importeur die geïnteresseerd is in de NAW-gegevens van de jongste bouwjaren. EDM Data vergelijkt en verrijkt constant de gegevens. Hierdoor is de Nationale Automotive Prospectbase voor 97 procent betrouwbaar.

Selecties en tellingen kunnen worden uitgevoerd op basis van het huidige autobezit. De autogegevens zelf worden daarbij echter niet meegeleverd. Een selectie kan worden gecombineerd met consumentenkenmerken als onder andere leeftijd, welstandklasse, type woning en kenmerken zoals krediet en autobezit, veranderingsgezindheid.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.