Kentekenloket, Vrooam en schadestraat Autoprof

Voor de komende editie van Autoprof Gorinchem (7, 8 en 9 februari 2017) hebben zich op dit moment ruim honderd exposanten ingeschreven. Onder hen de grossiersorganisaties Brezan en Vrooam. Ook komt er meer aandacht voor schadeherstel: het vroegere ‘plein’ promoveert tot een ‘straat’.

Vakbeurs Autoprofessioneel & Schadeherstel heet vanaf 2017 kortweg Auto Prof, een naam waar de branche de beurs al langere tijd mee aanduidt. Aan het concept verandert niets, het evenement blijft het podium voor professionals in de automotive- en schadeherstelbranche.

De beursorganisatie wil tijdens de komende editie meer aandacht besteden aan beleving en noviteiten. Daar moet het Demoplein een belangrijke rol in spelen. Verder breidt het schadeherstelplein (debuterend in 2016) komend jaar uit naar een schadeherstelstraat. Grote lakleveranciers zijn hier aanwezig, zoals Axalta, Van Esch, Cromax en Luijten. Dit wordt aangevuld met een equipment gedeelte door Rijpma en Equipment Group Holland (inclusief vele mede-exposanten). Daarnaast hebben zich grote partijen ingeschreven als Vrooam, Snap-on, Buren Hallum, Brezan (onder het label Kentekenloket) en Stahlie.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *