Keurmeesters RDW in les bij Innovam

Vanaf 1 april is de APK-regelgeving rondom EOBD veranderd en daarom hebben eind maart alle 325 keurmeesters van de RDW bij Innovam een workshop EOBD gevolgd. De RDW wilde al haar APK-steekproefcontroleurs hierop goed voorbereiden.

Henk Bussink, manager APK procesondersteuning bij de RDW: “Innovam heeft de kennis, faciliteiten en trainers in huis om deze APK wijzigingen op praktische manier over te brengen op onze keurmeesters. Innovam heeft de EOBD-workshop aangepast aan onze wensen.”

Innovam heeft begin dit jaar speciaal voor APK-keurmeesters een praktische workshop over EOBD binnen de APK gemaakt. Keuringsinstanties zijn verplicht een EOBD-scantool te gebruiken tijdens de keuring van lichte voertuigen tot 3.500 kilo, die na 31 december 2005 voor het eerst zijn toegelaten.

Bekijk hier de web based EOBD-training >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *